Середа, 08.05.2024, 10:07
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KillOk  
Форум » Адміністрація » Правила » Повідомлення на форумі
Повідомлення на форумі
KillOkДата: Вівторок, 12.05.2009, 23:43 | Повідомлення # 1
СтУдЕнТ
Група: Адміністратори
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
2. Повідомлення на форумі

2.1. Всі повідомлення відображають думки їх авторів, Адміністрація Форуму не несе відповідальності за їх зміст. Кожен користувач має право висловлювати свою думку, якщо вона не суперечить законам України, правилам людської, мережевої етики, а також Правилам даного Форуму.
2.2. Перед тим, як створити нову тему необхідно переконатися, що така або подібна тема ще не обговорювалися на форумі: використовуйте пошук. Потрібно вибрати розділ, що найбільш відповідає тематиці топіку. При помилковому розміщенні повідомлення не в тому топіку/розділі - не треба його дублювати: зв’яжіться з Модератором розділу або Супермодератором з проханням перемістити повідомлення в потрібний розділ/топік.

Учасники форуму не мають права нарікати на зміст Правил Форуму. В кожного є свобода вибору, якщо Вам не підходять дані правила, можливо Ви помилилися у виборі Форуму для спілкування.

P.S. І пам’ятайте, Адміністратор завжди правий!!!


 
asmadey5Дата: П`ятниця, 19.03.2010, 11:52 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
ВАЖЛИВО: ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ, АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ!!! УВАГА!!!!!! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ СТАТТЮ КІЛЬКА РАЗІВ!!! Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і ЗАРОБІТОК 6000$ і більше будуть вашими протягом двох місяців!!!!!!!. Все це вдало працює завдяки ЧЕСНОСТІ учасників. ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1. Зареєструйтеся в Українській платіжній системі, що знаходиться за адресою ІНТЕРНЕТ.ГРОШІ , гарненько ознайомтеся як працює дана система, клікнувши мишкою: "Що це таке", далі пройдіть на посилання: Завантаження ІНТЕРНЕТ.ГАМАНЦЯ і завантажте Інтернет.Гаманець v.2.4 (1 852 K) і згідно з інструкцією встановіть гаманець, потім виберіть оптимальний для себе варіант поповнення гаманця і внесіть 41 грн. (5 грн. - одноразова плата за сервіс). Тільки не забувайте вписувати ваші достовірні дані, інакше ви в подальшому не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
2. Візьміть перший номер гаманця з нижчеподаного списку і відправте на нього 6 грн., вписавши цей номер у поле "Номер рахунку: ", (у поля "Ім'я одержувача" й "E-maіl одержувача" вписувати нічого не потрібно), у поле Контракт/призначення платежу: напишіть - "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців". Усе, що Ви зробили - це створили послугу, і найголовніше - абсолютно легально. Ви просите законний сервіс, за який платите. Далі, починаючи з другого, за аналогією відправте по 6 грн. на наступних 5 гаманців (не забудьте вписувати в поле Контракт/призначення платежу: "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців").
1) 410043776349
2) 410044181307
3) 410044719828
4) 421527923624
5) 410046428545
6) 185089386289

ПОВТОРЮЮ: щоб отримувати заробіток в інтернеті, необхідно відправити на кожний із цих 6 гаманців по 6 грн., - інакше, мережними модераторами гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
Тепер УВАГА!!!
Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця (можна у форматі txt або як вам зручніше). У скопійованій статті викресліть із цього списку 1-ий гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, таким чином перемістіть список на один рядок вище (6 стає 5, 5 стає 4...), і впишіть в 6-тий рядок номер Вашого гаманця.
3. Робіть у моїй статті які хочете зміни, але збережіть головну ідею. Розмістіть цю статтю в інтернеті, не менш ніж на 200 форумах і стрічках новин (News Groups). Запам'ятайте, чим більше ви розмістите, тим більшим буде ваш заробіток, і цей заробіток буде прямо залежати від вас. Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, гарантує Вам заробіток 6 тис. $ - ЦЕ МІНІМУМ!!!! протягом двох місяців!
Більше розміщень - більший дохід при чому у геометричній прогресії. ПАМ’ЯТАЙТЕ ЦЕ!!! Цей бізнес продовжує існувати й процвітати тільки ЗАВДЯКИ ЧЕСНОСТІ Й СЕРЙОЗНОСТІ УЧАСНИКІВ. Отже, коли ви досягнете першої позиції, ви будете мати тисячі доларів просто як ЗАСНОВНИК списку! Це коштуватиме Вам 6$ і зовсім дріб'язкової роботи! Займіться цим зараз - не відкладаючи на завтра.
Як поширювати інформацію у форумах:
1. Відкриваємо пошуковий сайт rambler.ru, yandex.ru, google.com, aport.ru, yahoo.com
2. Пишемо в рядку пошуку фразу: " форум почати нову тему" або "форум почати нову тему робота" (без лапок).
Рекомендую кожному, кого зацікавив цей процес заробітку - зберегти цей варіант статті і в off-lіne режимі помізкувати хоча б добу. Впевнений, коли доберетеся до суті, багатьох з Вас зацікавить продовження.., яке Ви будуватимете самостійно...

 
Форум » Адміністрація » Правила » Повідомлення на форумі
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Конструктор сайтів - uCoz