Середа, 08.05.2024, 09:31
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KillOk  
Форум » Адміністрація » Правила » Адміністрація сайту
Адміністрація сайту
KillOkДата: Вівторок, 12.05.2009, 23:45 | Повідомлення # 1
СтУдЕнТ
Група: Адміністратори
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
4.Адміністрація сайту

1. За порядком на Форумі стежить Адміністрація сайту
(Адміністратори, Супермодератори, Модератори). Вони мають право переміщувати/закривати/видаляти повідомлення і теми в контрольованих ними розділах; давати попередження користувачам у разі порушення даних Правил; змінювати персональну інформацію користувачів, що суперечить даним Правилам.
2. Всі вимоги Адміністрації Форуму повинні виконуватися неухильно. На Форумі забороняється створювати повідомлення з обговоренням дій Адміністрації. Вся переписка з Адміністрацією ведеться тільки за допомогою ПП.
3. Модератор стежить за дотриманням правил форуму в своєму розділі, визначає розвиток і політику розділу, підтримує в ньому активність користувачів. Модератор може редагувати, видаляти повідомлення, закривати теми тільки в довірених йому розділах.
Модератори на Форумі призначаються виключно адміністрацією.
Модератор має право самостійно оцінювати порушення правил та на свій розсуд приймати відповідні дії та заходи. Дія модератора може бути скасована лише адміністрацією.
Модератор не має права виконувати будь-які операції з повідомленнями/темами, якщо вони не суперечать правилам форуму без узгодження з адміністрацією.
Модератор не має прав принижувати будь-якого учасника (внаслідок особистої неприязні, особистих переконань чи іншої причини).
Якщо ви впевнені, що модератор перевищує свої повноваження, зверніться до одного з адміністраторів зі скаргою через ПП.

Учасники форуму не мають права нарікати на зміст Правил Форуму. В кожного є свобода вибору, якщо Вам не підходять дані правила, можливо Ви помилилися у виборі Форуму для спілкування.

P.S. І пам’ятайте, Адміністратор завжди правий!!!


 
Форум » Адміністрація » Правила » Адміністрація сайту
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Конструктор сайтів - uCoz