Понеділок, 06.05.2024, 07:00
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Свята [16]
Студжиття [8]
Дозвілля [5]
Оголошення [16]
Сміємось... [7]
Інше [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика
каталог сайтів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2010 » Лютий » 26 » І все-таки вона(любов) існує!
23:10
І все-таки вона(любов) існує!
Image
 
Я чую дотик на щоці
У світлі погляду без краю.
Ти знаєш, я тебе кохаю!!!
Ти знаєш, я тебе шукаю.
Озвись мені у цій пітьмі.

Ти чуєш? Промінь сонця йде.
Крізь шибу тихо й радо ллється.
Ти чуєш? Серце часто б’ється…
Нехай кохання обізветься.
Нехай воно в тобі буде…

Нехай ночами спіє кров,
Нехай шукає серце слово,
Нехай воно буде казкове,
Нехай щоразу світанково
В душі царить лише ЛЮБОВ!!!
Катерина Гуйван.

  День Святого Валентина — це саме той день, коли варто відірватись від сірих буднів і згадати високе почуття, що заставляє людей іти на великі подвиги. А ім’я цьому почуттю — кохання.
Але що таке кохання? Можна навести багато прикладів його визначення, однак вони не завжди є повними. Кохання — багатогранне, кожен його переживає по-своєму.
Що з цього приводу думають студенти Заліщицького аграрного коледжу і чи живе у їхніх серцях кохання, ми дізналися 12 лютого під час незабутнього концерту, присвяченого Дню всіх закоханих.
 
  Організатори свята — студентський профспілковий комітет під керівництвом Оксани Василівни Курієць та викладачів іноземних мов.  Допомагали їм у цьому талановиті студенти коледжу і, звичайно, художній керівник Світлана Ярославівна Тарасевич та концертмейстер Олег Михайлович Мартинчук, за що їм щира подяка. Автор задуму сценарію даного вечора — Катерина Гуйван. Молодець Катя!

  Ще сама підготовка до свята говорила, що в цей день ми побачимо щось незвичайне та незабутнє — таємничі погляди учасників, зал, окутаний вечірніми сутінками, столик для двох, шампанське, запалені свічки — всіх переповнювало хвилююче передчуття.

 
Image
 
 І ось на сцені головні особи — серйозний Купідон (Назарій Сабадаш) і жвава Чортиця (Зоряна Яремій). Вони сперечаються про те, чи існує справжнє кохання.
 
 На підтримку Ангела виступають молоді співаки: Оксана Чекалюк з піснею «My heart will go on», Іван Кабанець «А небо плаче», Леся Данилик та Надія Островська «На край світу», Христина Слухинська та Марія Якимівська «Моя любов», Марта Мотрук та Іван Кабанець «Happy end», Ярослав Рибак «Ти моя», Наталя Андрушко та Катя Бодьо «Unfaithfull», Аня Демчук «Кохаю», гурт «ТІНЬ МРІЙ» з піснею «Чи без тебе є рай», Марта Свіченюк та Марта Татарнюк «З джерела». Відбувся також і деб’ют пісні «Тінь мрій» (Слова Катерини Гуйван, музика гурту «ТІНЬ МРІЙ») у виконанні гурту «ТІНЬ МРІЙ».

  Свою поезію «Пора кохання» прочитала Мар’яна Палагнюк. Зачепили серця глядачів інсценізований уривок з кінофільму «Сутінки» (у ролях: Едвард – Роман Самчук, Белла – Катя Гуйван, Джейкоб – Борис Андрійчук) та уривок з п’єси «За двома зайцями», тобто палка зустріч Голохвастова (Петро Гулик) з Пронею Прокопівною (Анна Бойчук).
 
 Image
 
 Цікаві танцювальні та творчі конкурси дали можливість всім бажаючим взяти участь у святі.
 
  Фінал концерту став сюрпризом для всіх — уперта Чортиця відчула на собі силу кохання і сама закохалася. Останні слова Купідона «І все-таки вона існує…» запам’яталися усім.

  «БЕРЕЖИ ЛЮБОВ!»,— лунає у фінальній пісні концерту. І хочеться справді берегти і леліяти у своєму серці це найкраще почуття.
 
 Image
 
  Варто відзначити підготовку і всього коледжу до даного свята. Цілий тиждень коледж потопав у червоному розмаїтті сердець на численних стінгазетах, які кожна група готувала на двох іноземних мовах.
Активно працювала святкова пошта. З 8 лютого у вестибюлі коледжу стояла скинька для «валентинок», яка користувалася значним попитом. І я впевнена, що багато студентів дізналися, що вони є об’єктом чиєїсь симпатії.

  Здається, свято нікого не залишило байдужим. Адже, як говорить латинь, «AMOR ETIAM DEOS TANDIT…» —  «Кохання вражає навіть богів…»

  Дорогі студенти! Шановні викладачі! Хочеться побажати Вам найважливішого — КОХАТИ  І  БУТИ  КОХАНИМИ !


Ти не вір, що кохання колюче
І холодне людське почуття,
Що коротке воно та болюче
І ускладнює людям життя.
Це не так, воно дуже прекрасне,
Дуже ніжне, велике, палке…
У коханні знаходимо щастя,
Лиш для цього людина живе.
Ти впусти в свою душу кохання
І побачиш тоді сама,
Що далеко втече страждання,
А у серці настане весна.


Автор:  Мар’яна Палагнюк
Категорія: Свята | Переглядів: 1015 | Додав: KillOk | Теги: День Святого Валентина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Реклама
Ставки на спорт
Пошук
Музика...

Пошта
-->ВХІД<--
Отримайте власну пошту
імя@zalk.at.ua
Бажаєте? Тоді Вам
сюди
Цитата...
Найціннішим скарбом, якого не забере вода, не спалить вогонь, якого не знищать роки, що кладуться нам на життєвій дорозі, якого не заберуть нам сильніші, - є знання.
Євген Храпливий
Хмарка тегів

Карта відвідувань
Locations of visitors to this page
Конструктор сайтів - uCoz