Неділя, 28.04.2024, 18:08
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Свята [16]
Студжиття [8]
Дозвілля [5]
Оголошення [16]
Сміємось... [7]
Інше [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика
каталог сайтів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2009 » Жовтень » 20 » Нехай світиться і святиться хліб, і пісня, і вчителя ім'я!
13:04
Нехай світиться і святиться хліб, і пісня, і вчителя ім'я!
Image
 
Напередодні Дня працівника освіти студенти Заліщицького аграрного коледжу вітали викладачів та весь персонал навчального закладу зі святом. Першими винуватців свята привітали представники студпарламенту, дорогим вчителям дарували щирі посмішки, квіти, пригощали солодощами. А ще було багато-багато цікавого у цей день (Фото 4). Слова вдячності за нелегку, але таку важливу місію  формувати особистість молодого покоління – майбутнє України (де ще є більш почесна професія?) звучали з уст вдячних студентів. Свято ледь стримувало емоції . Приємними спогадами для всіх  завершився вечір-вітання під назвою „Світиться і святиться хліб, і пісня, і вчителя ім'я!” , підготовлений студентами 34 і 128 груп (куратори Марусик М.Я., Киверига О.Ю.).  Привітання від дирекції коледжу, районної державної адміністрації, студентів, нагороди, сюрпризи викликали у присутніх актової зали шквал позитивних емоцій та оплесків. Свято вдалося на славу.

 

 Image

 Image

 Сіячам вічного, доброго, мудрого бажаємо творчого неспокою, професійних здобутків, успішних студентів та світлих і радісних буднів!

 Image

До уваги студентів ВП НУБіП України „Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого”!
Запрошуємо вас до участі в Міжнародному літературно-мистецькому конкурсі української молоді діаспори та України ”Для тебе, Україно!”
     Підтримайте ініціативу Міжнародного інституту освіти, культури та зв'язків з діаспорою НУ „Львівська політехніка”під егідою Міністерства освіти і науки України.

 Image

    Молодь – це надія України, незалежно від того, де ця молодь живе: в Україні чи діаспорі. Наша держава у процесі становлення.Україна чекає на українську молодь, позбавлену стереотипів, на творчих, відданих українській справі молодих людей, вихованих у вільному світі. Організатори конкурсу прагнуть залучити молодий талант,інтелекті самовіддану працю кожного до державотворчих процесів нашої країни, виплекати любов, повагу і бажання працювати для неї.

І. Тематика конкурсу:
•    Що я роблю або що я можу зробити для України в майбутньому, здобувши певні знання чи омріяний фах? Якою я бачу Україну в майбутньому?

ІІ. Мета конкурсу:
•    Виявити ставлення сучасної молоді в Україні та за її межами до процесів, що відбуваються в нашій державі
•    Пробудити інтерес до національних джерел: української історії, культури, духовності
•    Віднайти творчі особистості

ІІІ. Умови конкурсу
•    Мова – українська
•    На конкурс подаються авторські роботи, які висвітлюють головну тему конкурсу у будь-якому напрямі – політ фантазії Необмежений
•    Жанри:
розповідь, спогад, нарис, казка, оповідання, лист, есе, публіцистика тощо у прозорій та віршованій формі, які можуть супроводжуватися власними ілюстраціями: малюнками, світлинами, орнаментом…(Обов'язково надсилати електронний і паперовий варіант).
Категорія: Свята | Переглядів: 1492 | Додав: KillOk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Реклама
Ставки на спорт
Пошук
Музика...

Пошта
-->ВХІД<--
Отримайте власну пошту
імя@zalk.at.ua
Бажаєте? Тоді Вам
сюди
Цитата...
Найціннішим скарбом, якого не забере вода, не спалить вогонь, якого не знищать роки, що кладуться нам на життєвій дорозі, якого не заберуть нам сильніші, - є знання.
Євген Храпливий
Хмарка тегів

Карта відвідувань
Locations of visitors to this page
Конструктор сайтів - uCoz