Понеділок, 13.05.2024, 05:29
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Свята [16]
Студжиття [8]
Дозвілля [5]
Оголошення [16]
Сміємось... [7]
Інше [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика
каталог сайтів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2009 » Листопад » 18 » Ну як, так???
00:04
Ну як, так???


  Українська збірна не зуміла здобути потрібний результат.

   Стартовими складами головні тренери навряд чи когось здивували. Хіба що дещо несподіваним була відсутність в основі Тео Гекас, проте в першому матчі він практично ніяк не зміг себе проявити, тому з перших хвилин вийшов герой Євро-2004 Ангелос Харістеас. Допомагали йому в атаці Салпінгідіс і Самарас.


   У нас же, як ми й очікували в першому матчі, змінилися флангові півзахисники - на ключову гру Олексій Михайличенко вирішив випустити двох динамівців Алієва і Ярмоленко. І це, в принципі, читалося, оскільки Гусєв та Ротань в Афінах атаку підтримували не дуже ефективно. А от в обороні змін не відбулося - знову в центрі вийшли Хачеріді і Кучер, для яких спільна гра повинна була стати вже четвертої поспіль. На флангах розташувалися два гравці "Шахтаря" - Василь Кобін та Ярослав Ракицький.

   З перших хвилин наша збірна кинулася вперед - вже на стику сьомий і восьмий хвилини дві можливості було у Шевченка. Спершу Ярмоленко хитнув Вінтра і прострілив, але Андрій не потрапив по м'ячу, а вже через п'ятнадцять секунд Шева не реалізував просто доречний момент. Алієв пробив з півкола штрафної, Цорвас в падінні потягнув, а набіг Шевченко пробивав, здавалося б, уже в порожній кут - м'яч пролетів поруч із хрестовиною.

   Наступний гострий випад з боку нашої збірної мав місце на 17-й хвилині. Ярмоленко змістився в центр, проскочив опонента, але відразу був зрубаний ззаду Кацураніс. Справедливий гірчичник для грека і досить небезпечний штрафний в бік воріт Цорвас. І варто віддати належне кіперу еллінів - Александрос в стрибку витягнув м'яч з кута після удару Алієва.

   А під кінець півгодини гри Рехагель довелося проводити заміну. Ушкодився Папастатопулос, двічі падало на газон, якого змінив Пляцікас. Відзначимо, що Вінтра відразу змістився з правого флангу в центр оборони і склав пару Морас, а що з'явився на полі гравець Шальке зайняв позицію, звільнену Лукасом. Хто міг припустити, що вже через хвилину пройде передача Самарас, Хачеріді не встигне за Салпінгідіс і атакер ПАО відправить м'яч в дальній кут. 0:1 - як не прикро було це усвідомлювати, вже в першому таймі ми пропустили той самий гол, якого так побоювалися після нульовкою в Афінах. А під акомпанемент розчарованих вигуків виразно виділявся лише нескінченний потік фраз грецького коментатора, який розповідав по телефону ...

   Завершувався тайм неточним ударом Шевченка в дальній кут. Слідом за цим, в той момент, коли дуже важливо було зрівняти рахунок ще до перерви, не розібралися Хачеріді і Шевченко. Відзначаємо класну подачу Алієва зі штрафного.

   Після перерви, хвилині до 55-ї, скинув з себе тренувальний костюм Євген Селезньов. Саме в цей же час Бенкеренса призначив перспективний для нас штрафний у бік воріт греків. Алієв і Ракицький таки вирішили, хто проб'є - Ярослав з лівого пальнув у нижній кут, але Цорвас знову виручив. Селезньов змінив Алієва, і це сталося не просто так - Сашко повинен був бути сполучною ланкою між обороною і атакою, але справлявся з цим хіба що епізодично. Все ж таки відчувається брак ігрової практики.

   Наші мчали вперед і зовсім скоро знову змусили Цорвас вступити в гру. Шевченко прибрав м'яч вправо і хльостко пальнув - кіпер греків вчасно метнувся і загрозу ліквідував. Йшли хвилини, до кінця основного часу залишалося півгодини. Кожна хвилина була на вагу золота, а тому момент Селезньова змусив скрикнути, напевно, всіх. Євген не потрапив в створ: думається, попади він в площину, Цорвас б уже не виручив - за такою траєкторії йшов м'яч.

   Минуло ще майже десять хвилин. 68-я: проходить подача Шевченко, м'яч на груди приймає Ракицький, але доводиться пробивати з "тещиній" правою! Так-перете, в руки Цорвас, який вже чекав що летить низом м'яч. Наша збірна повністю захопила ініціативу і атакувала переважно через правий фланг. Туди постійно зміщувався Селезньов і завжди знаходився Гусєв. Проте свої моменти гравців використовувати, на жаль, не змогли.

   Один момент. Один гол. Ось яка в сучасному футболі ціна реалізації. Сказати більше нічого.
Категорія: Інше | Переглядів: 720 | Додав: KillOk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Реклама
Ставки на спорт
Пошук
Музика...

Пошта
-->ВХІД<--
Отримайте власну пошту
імя@zalk.at.ua
Бажаєте? Тоді Вам
сюди
Цитата...
Найціннішим скарбом, якого не забере вода, не спалить вогонь, якого не знищать роки, що кладуться нам на життєвій дорозі, якого не заберуть нам сильніші, - є знання.
Євген Храпливий
Хмарка тегів

Карта відвідувань
Locations of visitors to this page
Конструктор сайтів - uCoz