Четвер, 28.03.2024, 19:54
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Свята [16]
Студжиття [8]
Дозвілля [5]
Оголошення [16]
Сміємось... [7]
Інше [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика
каталог сайтів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Осінніх квітів дарунок у шану Вам, викладачі!
15:36
Осінніх квітів дарунок у шану Вам, викладачі!



  Золото-багряна осінь, заквітчана у вінок з останніх квітів, які ще так безжурно красуються на  клумбах, у скверах чи біля воріт оселі, завітала у наш  край, оглядає сади , поля, бо пора така – підбивати підсумки урожаю людей праці.
 
  У цю осінню пору, в переддень святкування Дня працівників освіти, щороку у Заліщицькому агроколеджі ( а це вже стало традицією) проводиться Свято квітів. У цьому навчальному році святкування проходило під назвою «Дари садів, дари ланів, дари квіткового розмаю». Мета  заходу – привернути увагу молоді до краси навколишнього світу, розвивати творчу уяву, естетичні почуття молоді, поглибити знання про цілющі властивості лікарських трав, виховувати у самосвідомості студентів бережне ставлення до природи. Організатором такого заходу є Сопівник Любов Йосипівна – викладач біології, педагог за покликанням, професіонал за  предметом, куратор 22 групи, шанована у колективі коледжу творча особистість, яка своєю самовідданою працею досягла високих результатів діяльності, щирої  поваги як серед студентів, так і серед колег по роботі.



  При вході у навчальний корпус студенти гуртка кабінету ботаніки  вітали усіх зі Святом квітів і вручали кожному буклет « Для Вашого здоров’я» , а  члени адміністрації коледжу були приємно здивовані букетом квітів до свята  і щирими побажаннями  від студентів.

  А що відбувалось  у вестибулі коледжу перед початком занять?! Це треба було бачити: студенти, викладачі, куратори, працівники – усі з нетерпінням хотілось глянути на композиції з квітів, плодів, овочів, словом, свято вдалось на славу: біля виставки композицій голці не було де впасти: кругом людно, біля кожного столу – скупчення цікавих очей, куратори раділи  за своїх вихованців, бо вони у них – найкращі!

  Фантазії, творчості, естетики , почуття гумору  студентам коледжу не позичати. Диву дивуєшся, наскільки у сучасної молоді розвинені естетичні смаки, творча уява, спостережливість, уміння бачити у звичайному незвичне, у буденному –  особливе. Журі конкурсу у складі   викладачів Руснак С.Г. – голови журі, голови циклової комісії кураторів груп, Атаманчук Л.А., заступника директора з питань гуманітарної освіти та виховання,  Сопилюка М.В., заступника директора з навчальної роботи, Матійчук О.М., завідуючої методкабінетом, Сопівник Л.Й., організатора заходу, Гойман В.І., викладача культурології, Ємчук Н.В., завідуючої бібліотекою коледжу, визначали найоригінальніші за  тематикою, професійним спрямуванням композиції, враховували влучність, дотепність назв та її відповідність змісту. Справили приємне враження композиції «За що люблю професію свою?»(302 гр.)., «Дари щедрої красуні-осені» (11 група)., за багатство і змістовність композицій відзначилась 17 група, за творчий підхід і національно-патріотичний характер – 19 і 101 групи, за прикладний характер професій – 38 і 302  групи, за творче представлення  і різноманітність композицій – 16, 18,301-С, 201групи, за багатство тематики і оригінальність – 13, 21, 25 і 28 групи, за творчий підхід і  і практичне спрямування – 26 і 37 групи, за вишуканість і естетичне оформлення композицій – 301, 22 і 23 групи, за вдале поєднання різних культур і квітів – 24 група. Окремі композиції справили незабутнє враження. Серед них найфеєричнішою була  композиція «Святковий торт» із запаленими свічками, «випечений» для всіх іменинників вересня. Тут треба віддати належне 27-ій групі і їхньому куратору Ситник Г.М. Не менш ефектною була композиція «Вінок на Івана Купала», створена студентами 201 групи, куратор Папушко М.Д. Дивували і захоплювали композиції 13 групи: оригінальний кошик із шишок сосни, картина з рослин «Осінній ноктюрн», аплікація «Лісова галявина», куратор Червінська О.Й., а також композиція, створена за законами флористики, «Наша планета» – 22 група, куратор Гойман В.І.



  Найбільш яскравими у знанні цілющих властивостей лікарських трав і їх практичному застосуванні  журі конкурсу відзначило студентів 31 групи, які не тільки представили композиції  із даного виду рослин, а й пригощали присутніх пахучим гарячим чаєм із  лікарських трав і дарували на пам’ять оригінальні букетики із засушених цілющих трав.

  Родзинкою свята було представлення  виставки зібраних видів різноманітних сортів плодів та  зразків сортів і гібридів овочевої продукції викладачами, вирощеної на колекційно-дослідних ділянках коледжу. Підготували виставку викладачі кабінетів плодівництва і овочівництва Грицишин С.Ф., Білінський І.В., Андрусик Р.В., Червоногріцька О.А., лаборанти Красій Р.Д., Коропецький П.М. та студенти 302 і 402 груп.
 


  Лабораторія технології зберігання і переробки продукції рослинництва представила зразки консервованих плодів та овочів, які можна було  скуштувати. Організувала виставку  завідуюча лабораторією – Фреяк Г.Б., викладач коледжу.

  Свято мало своє продовження: тематичний вечір «Квіти – супутники нашого життя»
 І різножанрова концертна програма за участю талановитої молоді коледжу (музичні керівники – Тарасевич С.Я. та Мартинчук О.М.) подарували присутнім гарний настрій і незабутні враження.


За багатство тематики і оригінальність – 13 група!


Свято квітів - 2010!


Категорія: Свята | Переглядів: 3368 | Додав: KillOk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Реклама
Ставки на спорт
Пошук
Музика...

Пошта
-->ВХІД<--
Отримайте власну пошту
імя@zalk.at.ua
Бажаєте? Тоді Вам
сюди
Цитата...
Найціннішим скарбом, якого не забере вода, не спалить вогонь, якого не знищать роки, що кладуться нам на життєвій дорозі, якого не заберуть нам сильніші, - є знання.
Євген Храпливий
Хмарка тегів

Карта відвідувань
Locations of visitors to this page
Конструктор сайтів - uCoz