Неділя, 12.05.2024, 20:25
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Свята [16]
Студжиття [8]
Дозвілля [5]
Оголошення [16]
Сміємось... [7]
Інше [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика
каталог сайтів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2010 » Червень » 1 » Всеукраїнська студентська рада відзначила 5 років
19:03
Всеукраїнська студентська рада відзначила 5 років



28-30 травня 2010 року найбільше студентське об’єднання – Всеукраїнська студентська рада відзначила 5 років своєї діяльності.

Представляла ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» у Києві студентка 101 групи Мар’яна Палагнюк.

  Ми попросили її розповісти про свої враження.
-З’їзд представників регіональних рад проходив у Київському Національному Авіаційному Університеті. Засідання розпочала
Наталія Якуніна - керівник Секретаріату Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України звітом про діяльність колегій. До делегатів конференції звернувся заступник Міністра освіти і науки України Євген Миколайович Сулима. Він виявив бажання співпрацювати у більш тісному зв’язку: Міністерство – ВСР. Крім того, всі присутні мали змогу ставити запитання і отримували грунтовну відповідь.
  Продовжилася зустріч у концертному залі, де талановита молодь київських навчальних закладів дивувала глядачів своїми піснями, танцями, акробатичними трюками. Серед молодих артистів –  учасники шоу «Україна має талант», переможець програми «Шанс» Маша Собко та багато інших.
  Несподіванкою став приїзд Міністра освіти і науки України Дмитра Табачника. Цитую його слова: «Для забезпечення відкритості і прозорості вступної кампанії необхідно у цьому році залучити до її проведення студентів, використовуючи ресурси студентського самоврядування.
  Повинні бути створені всі умови для виконання основного завдання ВНЗ – забезпечення якісної освіти. І тут своє слово повинно сказати студентське самоврядування, яке отримало нові широкі можливості участі в управлінні ВНЗ після прийняття відомих змін до Закону України «Про вищу освіту».»
  Закінчення робочого дня студенти святкували в нічному клубі «Форсаж», переглядаючи презентації регіонів.
  А вже наступного дня 31 травня за результатами роботи Конференції Всеукраїнської студентської ради Міністр освіти і науки України
Дмитро Табачник підписав наказ №284-ОП про щорічне відзначення 17 листопада Дня студентського самоврядування.
  «Відтепер у студентських активістів з’явилося власне свято. У цей день уся "влада" у вищому навчальному закладі належить студентському самоврядуванню. Таким чином, голова органу студентського самоврядування на 1 день обіймає посаду директора,  голови секторів – посади заступників, і т.д. В академічних групах найуспішніші студенти в цей день проводять заняття замість викладачів».
  Повернулася я в Заліщики з новими враженнями, ідеями та координатами нових друзів. Адже приємно подорожувати, коли в кожному куточку України ти маєш знайому людину. Все-таки участь у ВСР дає чудовий досвід змінити студентське життя в своєму навчальному закладі на краще.
  БУДЕМО ЗМІНЮВАТИ РАЗОМ!!!
Переглядів: 673 | Додав: KillOk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Реклама
Ставки на спорт
Пошук
Музика...

Пошта
-->ВХІД<--
Отримайте власну пошту
імя@zalk.at.ua
Бажаєте? Тоді Вам
сюди
Цитата...
Найціннішим скарбом, якого не забере вода, не спалить вогонь, якого не знищать роки, що кладуться нам на життєвій дорозі, якого не заберуть нам сильніші, - є знання.
Євген Храпливий
Хмарка тегів

Карта відвідувань
Locations of visitors to this page
Конструктор сайтів - uCoz