Четвер, 18.04.2024, 13:48
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Свята [16]
Студжиття [8]
Дозвілля [5]
Оголошення [16]
Сміємось... [7]
Інше [12]
Погода
Погода в Україні
Статистика
каталог сайтів

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2010 » Вересень » 1 » Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього.
19:27
Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього.


  Вже пролетіли сонячною мережкою теплі  літні дні, залишились незабутні спогади та прибавилося нових сил. А прихід осені знову зібрав нас у великому дружньому колі і подарував незабутнє свято. Наш коледж зустрів нових першокурсників.
  30 серпня 2010 року у житті студентів і викладачів Заліщицького аграрного коледжу відбулася урочиста подія – День знань і посвята першокурсників у студенти – особливе, по-своєму хвилююче свято. Завжди яскраве, насичене емоційністю і радісною атмосферою. Зі сцени лунала урочиста музика, звучали теплі привітання.., в цей день серце шалено б’ється від передчуття нового, незвіданого.
  На урочистостях першокурсники склали клятву, отримали свої залікові книжки і тепер стали повноправними членами студентської родини. Духовний пастор церкви Святої Покрови м. Заліщики о. Іван благословив юнаків і дівчат на глибокі та міцні знання, а поважні гості з Польської Народної Республіки – пан Станіслав Рибак, війт м. Кошиця, керівник польської делегації, що прибула на свято, та пан Роман Ільків, координатор українсько-польської співпраці, висловили свої побажання молодим українцям. Крім закордонних гостей, на Святі Знань були присутні і очільники влади нашого міста – Бенев’ят В.С., голова міста,  Чухрій В.П., голова районної ради, які побажали усім студентам коледжу впевнено іти шляхом пізнання нових знань й обраної мети та досягти вагомих результатів, щоб стати потрібним Україні, кваліфікованим спеціалістом обраної спеціальності.
  „Знання – це скарб, а вміння вчитись – ключ до нього”, – прозвучала древня мудрість з уст куратора групи першокурсників Матійчук О.М., і додала , що найбагатша людина та, яка має міцні знання, і цим скарбом не заволодіє ні ворог, ні чужинець.
  Як представник органів самоуправління нашого навчального закладу, член всеукраїнської студентської регіональної ради, користуючись можливістю,
Хочу приєднатись до усіх побажань і привітати  усіх студентів коледжу з Днем знань і початком нового навчального року. Бажаю міцного здоров’я, впевненості у власних силах, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. Нехай кожен досягне своєї мети у житті.
  Дорогі першокурсники! Ніколи не зупиняйтесь на дорозі Знань , вона цікава і по-справжньому нескінченна. Адже знання – це сила!
                                                 




 Мар’яна Палагнюк, голова інформаційного
прес-центру студентського життя,
заступник студентської профспілкової організації,
ст. 201 групи спеціальності „Облік і аудит”

Категорія: Свята | Переглядів: 2235 | Додав: KillOk | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Реклама
Ставки на спорт
Пошук
Музика...

Пошта
-->ВХІД<--
Отримайте власну пошту
імя@zalk.at.ua
Бажаєте? Тоді Вам
сюди
Цитата...
Найціннішим скарбом, якого не забере вода, не спалить вогонь, якого не знищать роки, що кладуться нам на життєвій дорозі, якого не заберуть нам сильніші, - є знання.
Євген Храпливий
Хмарка тегів

Карта відвідувань
Locations of visitors to this page
Конструктор сайтів - uCoz