Субота, 27.04.2024, 14:07
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: KillOk  
Форум » Коледж » Навчальний процес » Як можна покращити якість навчання у коледжі?
Як можна покращити якість навчання у коледжі?
KillOkДата: Середа, 13.05.2009, 23:33 | Повідомлення # 1
СтУдЕнТ
Група: Адміністратори
Повідомлень: 15
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Ну в кого які пропозиції???

 
asmadey5Дата: П`ятниця, 19.03.2010, 04:18 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Заробіток робота в інтернеті, покращи собі життя сам.

ВАЖЛИВО: ЦЕ НЕ ОБМАН І ПРИ ЦЬОМУ ВИ НІЧИМ НЕ РИЗИКУЄТЕ, АЛЕ ЦЕ ПРАЦЮЄ!!! УВАГА!!!!!! ПРОЧИТАЙТЕ ЦЮ СТАТТЮ КІЛЬКА РАЗІВ!!! Додержуйтеся інструкцій у ТОЧНОСТІ і ЗАРОБІТОК 6000$ і більше будуть вашими протягом двох місяців!!!!!!!. Все це вдало працює завдяки ЧЕСНОСТІ учасників. ОСЬ ТІ САМІ 3 КРОКИ ДО УСПІХУ:
1. Зареєструйтеся в Українській платіжній системі, що знаходиться за адресою ІНТЕРНЕТ.ГРОШІ , гарненько ознайомтеся як працює дана система, клікнувши мишкою: "Що це таке", далі пройдіть на посилання: Завантаження ІНТЕРНЕТ.ГАМАНЦЯ і завантажте Інтернет.Гаманець v.2.4 (1 852 K) і згідно з інструкцією встановіть гаманець, потім виберіть оптимальний для себе варіант поповнення гаманця і внесіть 41 грн. (5 грн. - одноразова плата за сервіс). Тільки не забувайте вписувати ваші достовірні дані, інакше ви в подальшому не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
2. Візьміть перший номер гаманця з нижчеподаного списку і відправте на нього 6 грн., вписавши цей номер у поле "Номер рахунку: ", (у поля "Ім'я одержувача" й "E-maіl одержувача" вписувати нічого не потрібно), у поле Контракт/призначення платежу: напишіть - "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців". Усе, що Ви зробили - це створили послугу, і найголовніше - абсолютно легально. Ви просите законний сервіс, за який платите. Далі, починаючи з другого, за аналогією відправте по 6 грн. на наступних 5 гаманців (не забудьте вписувати в поле Контракт/призначення платежу: "Будь ласка, внесіть мене в список гаманців").
1) 410043776349
2) 410044181307
3) 410044719828
4) 421527923624
5) 410046428545
6) 185089386289

ПОВТОРЮЮ: щоб отримувати заробіток в інтернеті, необхідно відправити на кожний із цих 6 гаманців по 6 грн., - інакше, мережними модераторами гаманців ви просто не будете включені в систему і не зможете зняти ваші гроші з рахунку.
Тепер УВАГА!!!
Після того, як Ви виконали КРОК 2, скопіюйте до себе на комп'ютер весь цей текст від початку до кінця (можна у форматі txt або як вам зручніше). У скопійованій статті викресліть із цього списку 1-ий гаманець і перемістить 2-ий гаманець на місце 1-го, який Ви стерли, таким чином перемістіть список на один рядок вище (6 стає 5, 5 стає 4...), і впишіть в 6-тий рядок номер Вашого гаманця.
3. Робіть у моїй статті які хочете зміни, але збережіть головну ідею. Розмістіть цю статтю в інтернеті, не менш ніж на 200 форумах і стрічках новин (News Groups). Запам'ятайте, чим більше ви розмістите, тим більшим буде ваш заробіток, і цей заробіток буде прямо залежати від вас. Розміщення цієї статті на 200 форумах, навіть на найменш відвідуваних, гарантує Вам заробіток 6 тис. $ - ЦЕ МІНІМУМ!!!! протягом двох місяців!
Більше розміщень - більший дохід при чому у геометричній прогресії. ПАМ’ЯТАЙТЕ ЦЕ!!! Цей бізнес продовжує існувати й процвітати тільки ЗАВДЯКИ ЧЕСНОСТІ Й СЕРЙОЗНОСТІ УЧАСНИКІВ. Отже, коли ви досягнете першої позиції, ви будете мати тисячі доларів просто як ЗАСНОВНИК списку! Це коштуватиме Вам 6$ і зовсім дріб'язкової роботи! Займіться цим зараз - не відкладаючи на завтра.
Як поширювати інформацію у форумах:
1. Відкриваємо пошуковий сайт rambler.ru, yandex.ru, google.com, aport.ru, yahoo.com
2. Пишемо в рядку пошуку фразу: " форум почати нову тему" або "форум почати нову тему робота" (без лапок).
Рекомендую кожному, кого зацікавив цей процес заробітку - зберегти цей варіант статті і в off-lіne режимі помізкувати хоча б добу. Впевнений, коли доберетеся до суті, багатьох з Вас зацікавить продовження.., яке Ви будуватимете самостійно... biggrin

 
Форум » Коледж » Навчальний процес » Як можна покращити якість навчання у коледжі?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Конструктор сайтів - uCoz